Melkprijs Laiterie des Ardennes

melkveebedrijf koeien belgie

Nieuws Melk

A-ware en LDA nemen meer afstand van Milcobel

Milcobel en Laiterie des Ardennes (LDA) hebben hun melkprijzen voor achtereenvolgens april en maart verhoogd. Laatst genoemde en A-ware vergroten daarbij hun afstand ten opzichte van Milcobel.
13 April 2022
melkveebedrijf koeien voerhek belgie

Nieuws Melk

LDA doet melkprijs februari klein beetje omhoog

De Belgische coöperatie LDA zet de melkprijs voor februari met een klein stapje omhoog. Ze volgt daarmee de prijsbeweging van concurrent Milcobel, maar blijft wel hoger betalen. A-ware blijft de hoogste.
16 Maart 2022
melkveebedrijf koeien voerhek belgie

Nieuws Melk

Belgisch LDA tilt melkprijs weer verder omhoog

Zuivelcoöperatie LDA verhoogt de melkprijs over januari met weer €1,00 per 100 liter en blijft daarmee opnieuw leidend onder de grote Belgische verwerkers. De hoge prijzen voor met name boter en magere melkpoeder tikken bij het bedrijf vrij direct door in de melkprijs.
11 Februari 2022
melkveebedrijf koeien jongvee belgie

Nieuws Melk

Melkprijs LDA hoger dan Milcobel en A-ware

Coöperatie Laiterie des Ardennes (LDA) heeft de melkprijs voor december verhoogd en komt daarmee voor die maand boven Milcobel en Royal A-ware uit. Ook komt LDA op een hoger jaargemiddelde uit dan Milcobel.
14 Januari 2022
Milcobel

Inside Melk

Belgische zuivel vecht spannende laatste ronde uit

Coöperatie Milcobel probeert met een verhoging van €5,00 per 100 liter melk voor december een knock-out-slag te slaan in de laatste ronde van prijsverhogingen dit jaar. De melkprijs bij standaardgehalten gaat daarmee boven die van Royal A-ware uit.
15 December 2021
A-ware Food Group

Nieuws melk

A-ware geeft ook uitsmijter aan Belgische melkprijs

Royal A-ware geeft ook de Belgische melkprijs een stevige uitsmijter mee. Daar krijgt de decemberprijs ook een plus van €4,25, net als in Nederland. Samen met Arla en FrieslandCampina behoort A-ware tot de eersten die een nieuwe maandprijs publiceren in België. Het wachten is wat de andere partijen doen.
6 December 2021
melkveebedrijf koeien belgie

Inside melk

Novemberprijs Milcobel loopt iets in op A-ware

Milcobel heeft de melkprijs over november verhoogd en loopt licht in op Royal A-ware, dat de melkprijs over november met €1,25 verhoogde.
17 November 2021
melk melken

Inside melk

LDA volgt A-ware strak met melkprijs in België

Laiterie des Ardennes, de tweede partij in de Belgische zuivelmarkt, sluit qua melkprijszetting nauw aan bij de prijs die Royal A-ware daar neerzet. Dit blijkt uit de deze week vastgestelde melkprijs voor oktober.
12 November 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden