Boterprijzen

supermarkt Aldi

Nieuws Boerenprotest

Duitse boeren woest op Aldi om verlaging boterprijs

Duitse melkveehouders zijn woedend op de supermarktketen Aldi vanwege een forse verlaging van de boterprijs en voeren daarom bij diverse distributiecentra van de grootgrutter protestacties uit. 
29 December 2020
zuivel boter

Inside Melk

Brusselse boterberg slinkt, hoe reageert de markt?

Het gaat te ver om te stellen dat de zuivelmarkt tussen hoop en vrees leeft, maar de stemming heeft wel iets daarvan weg. Wanneer we de aanknopingspunten en negatieve aspecten tegen elkaar wegstrepen, dan blijft er een mat gevoel over. De slinkende interventievoorraden zijn opbeurend, maar het coronavirus is spelbreker.
19 November 2020
zuivel boter

Business Zuivel

Brusselse boterberg wordt steeds hoger

Er is veel animo om boter weg te leggen in de particuliere opslagregeling van de Europese Commissie, die is bedoeld om de zuivelmarkt te stutten in de coronacrisis. Ondertussen is de grens van ...
17 Juni 2020

Marktflits Zuivelnoteringen

Boter en kaas lopen lekker, melkpoeders vlakken af

Welke kant gaat de zuivelmarkt op in de eerste weken van 2020? Boter en kaas lopen lekker, maar de melkpoeders maken een pas op de plaats. Eric de Lijster schetst het beeld in één minuut in deze marktflits. 
15 Januari 2020

Marktflits Melk

Kerst trekt noteringen boter en melkpoeder op

De noteringen op de zuivelmarkt trekken aan, mede door de aankomende feestdagen. De melkpoeders noteren bijvoorbeeld de hoogste prijzen van dit jaar. Wat boter doet, schetst Eric de Lijster in deze Boerenbusiness Melkflits.
27 November 2019

Marktflits Melk

Melkpoeders in beweging op de zuivelmarkt

Op de Nederlandse en internationale zuivelmarkt zijn de melkpoeders in beweging, terwijl melkvet het rustig aan doet. Eric de Lijster licht de laatste tendensen toe in 1 minuut.
2 Oktober 2019

Marktflits Zuivel

Uitgeklede boterprijs stuit eindelijk op bodem

De boterprijs van zuivelNL heeft de afgelopen maanden een jasje uitgedaan, maar vindt nu een bodem. Marktexpert Wouter Baan bespreekt de mondiale zuivelmarkt in 60 seconden. 
21 Augustus 2019

Marktflits Melk

Magere melkpoeder en boter ontspringen de dans

Het vakantiegevoel lijkt zich meester te maken van de zuivelmarkt, al ontspringen magere melkpoeder en boter de dans. Eric de Lijster legt uit.
10 Juli 2019

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden