Shutterstock

Aangeboden door Flynth

Aardappelteelt: kennis delen als sleutel tot succes

31 Juli 2024

Een succesvolle aardappelteelt vereist veel meer dan alleen kennis van plantenteelt. Naast zaken als weersinvloeden spelen ook marktfluctuaties een cruciale rol. Hoe navigeert u als aardappelteler door de economische dynamiek van deze markt? Flynth ondersteunt u om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zodat u teeltstrategieën kunt optimaliseren.

Inzicht in markt en prijsvorming
Begrip van markttrends en factoren die prijsfluctuaties veroorzaken, is essentieel voor een succesvol resultaat. De afgelopen jaren lieten aanzienlijke variaties in aardappelprijzen zien, wat de vraag oproept: waarom realiseert de ene teler hogere opbrengstprijzen dan de andere? Flynth onderzoekt deze verschillen door marktgegevens te analyseren en te vergelijken. In 2023 waren de prijzen per kilogram sterk wisselend, maar gemiddeld konden telers toch goede prijzen realiseren. Ondanks dit succes zijn de saldo's per hectare zeer uiteenlopend, wat duidt op grote verschillen in strategieën en kennis tussen telers.

Flynth ondersteunt u als teler graag om uw positie in de markt te verbeteren. Hoe? Ontdek het op onze website. 

Kennisdeling op de Aardappeldemodag
Een essentieel onderdeel van succes in de aardappelteelt is de uitwisseling van kennis met collega's en experts uit de sector. Op woensdag 21 augustus 2024 biedt de tweejaarlijkse Aardappeldemodag in Westmaas weer een uitstekende gelegenheid om te netwerken en kennis op te doen. Op dit evenement staat kennisoverdracht centraal, met ruim dertig prominente sprekers die hun inzichten en ervaringen delen. Ook Flynth is weer aanwezig, we kijken ernaar uit om u te ontmoeten en met u in gesprek te gaan. Kom langs bij onze stand en ontdek hoe onze expertise u kan helpen om nog succesvoller te worden in de aardappelteelt.

Lees meer over de Aardappeldemodag.

Meer weten?
Benieuwd hoe u uw positie in de aardappelteelt kunt versterken? Bezoek de website van Flynth en neem vrijblijvend contact op

Deze businesscase is powered by:

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden