De vestiging van Van Loon Group in Roosendaal, waar Best Star Meat vooral varkensvlees uitbeent, sluit eind maart 2025. De productie zal worden verplaatst naar andere locaties.
"We hebben deze beslissing uiteraard niet lichtvaardig genomen", aldus Robert van Ballegooijen, CEO van Van Loon Group. "In een krimpende en zeer competitieve varkensmarkt is het echter een vereiste om de supply-chain en het productieproces zo efficiënt mogelijk te blijven inrichten. Dit is noodzakelijk om de continuïteit en concurrentiepositie van Best Star Meat Pork te kunnen garanderen."
De 56 medewerkers op de locatie in Roosendaal zijn vandaag over het besluit ingelicht. Een groot deel van de medewerkers kan op de andere locaties binnen de Group worden ondergebracht, waardoor zij niet hun baan verliezen.
© DCA Market Intelligence. Op deze marktinformatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan de inhoud te vermenigvuldigen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, in welke vorm dan ook, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van DCA Market Intelligence.