Agrifirm

Nieuws Agribusiness

TopigsNorsvin handelt snel en strikt Hordijk als CEO

Gisteren 13:45 uur - Redactie Boerenbusiness

Topigs Norsvin zocht al even naar een nieuwe CEO en toen kwam Dick Hordijk ineens beschikbaar. Beide partijen hadden niet lang nodig om tot elkaar te komen.

Nog geen drie weken geleden werd bekend dat Hordijk vanaf 2025 niet verder gaat als CEO bij Agrifirm. Als er geen sprake van voorkennis is geweest, is de enige conclusie dat de fokkerijorganisatie razendsnel heeft gehandeld door Hordijk aan te stellen als nieuwe CEO. In maart 2025 treedt hij aan. Daarmee is de vacature bij TopigsNorsvin eindelijk vervult. Vorig jaar zomer al stopte het dienstverband voormalig CEO Villaume Kal.

Hordijk en TopigsNorsvin is geen onlogische combinatie. Hij is een ervaren CEO na acht dienstjaren bij Agrifirm. Daarvoor werkte hij bij Cargill. De geneticawereld is weliswaar nieuw voor hem, maar de landbouwsector dus niet. Daarbij is TopigsNorsvin, net als Agrifirm, als coöperatie in eigendom van boeren.

Hordijk is content met zijn nieuwe uitdaging: "Topigs Norsvin is mij goed bekend en ik kijk ernaar uit om met de medewerkers van het bedrijf over de hele wereld samen te werken." Coöperatievoorzitter Mark Tijssen denkt dat hij de komende jaren een bijdrage kan leveren aan de duurzaamheidsagenda van TopigsNorsvin. 

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten
Regenradar
Powered by Agroweer
Reageer op dit artikel

Om te reageren op dit artikel moet u ingelogd zijn.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden