Shutterstock

Vacature Gewastour Stage

Stagiair(s) gezocht: Werk mee aan de Gewastour 2025

9 Oktober 2024

Ben jij geïnteresseerd in akkerbouw en wil je samen met een mede-stagiair aan een uniek project werken? Binnenkort hebben wij bij Boerenbusiness twee stageplekken beschikbaar in ons Gewastour projectteam. Zoek je een stage waarin je praktisch aan de slag kunt en daarnaast je eigen onderzoek kunt uitvoeren? Lees dan verder!

Boerenbusiness is het online platform van DCA Market Intelligence, waar we marktinformatie leveren aan ondernemers in de agrarische sector. Ieder groeiseizoen volgen wij tien aardappel- en tien uienpercelen door heel Nederland. Van zaaien en planten tot aan de oogst volgen we de stand van het gewas en alles wat daarbij komt kijken in content, data, foto's en video's. We werken hierbij samen met partners en zorgen ervoor dat de Gewastour op verschillende kanalen goed zichtbaar is.

Jouw stage
Als stagiair ben je onderdeel van ons projectteam voor de Gewastour 2025. Tijdens deze stage werk je mee aan alle aspecten van het project. Je stelt samen een projectplan op en onderhoudt het contact met de 20 deelnemende telers door heel Nederland. Je bezoekt hen regelmatig en monitort de gewasgroei. Zo voer je bijvoorbeeld proefrooiingen uit, bereken je de resultaten en verwerk je deze samen met onze redactie tot artikelen voor Boerenbusiness. Daarnaast werk je aan de zichtbaarheid van het project, onder andere via een eigen webpagina op Boerenbusiness.nl en onze social media kanalen. Ook onderhoud je contacten met onze commerciële partners en help je mee bij het organiseren van evenementen. Er is volop ruimte om eigen ideeën in te brengen en je stage in te richten naar jouw interesses.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een agrarisch gerelateerde hbo-opleiding.
  • Je hebt kennis van de agrarische sector.
  • Je vindt het leuk om van A tot Z betrokken te zijn bij een project.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent sociaal, flexibel en kunt goed overzicht houden.
  • Je bent beschikbaar vanaf januari of februari 2025. (Een andere startdatum is in overleg mogelijk.)

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselende werkzaamheden en goede begeleiding.
  • Een werkplek op ons kantoor in Lelystad met gezellige collega's.
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Veel vrijheid om je stage naar eigen interesse in te richten.
  • Een stagevergoeding van €450,- per maand.

Meer informatie
Heb je interesse in deze stage? Je kunt contact opnemen met Eric de Lijster voor meer informatie via telefoonnummer 0320 - 269527 of per e-mail: e.delijster@boerenbusiness.nl.

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie per e-mail naar e.delijster@boerebusiness.nl Vermeld in je sollicitatie dat je geïnteresseerd bent in de stage.

Samen solliciteren?
Het is ook mogelijk om samen met een medestudent te solliciteren! Zorg ervoor dat jullie beiden een aparte sollicitatie sturen, en vermeld daarbij dat jullie samen solliciteren.

Benieuwd naar de ervaringen van andere stagiairs? Bezoek dan onze studentenpagina voor meer informatie!

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden