Syngenta

Aangeboden door Syngenta

Het juiste moment voor een bodemscan

6 September 2024

De INTERRA®Scan brengt de aanwezige nutriënten en bodemeigenschappen inzichtelijk in kaart. Met de 27 gedetailleerde bodemkaarten krijg je een duidelijk beeld van de toestand van je bodem. Hierdoor leer je jouw perceel beter kennen, verbeter je de bodemgezondheid en creëer je een optimaal startpunt voor de teelt. 

InterraScan onderscheidt zich van andere scans door zijn innovatieve scantechnologie die niet alleen de fysieke bodemeigenschappen nauwkeurig in kaart brengt, maar ook inzicht geeft in de chemische samenstelling van de bodem op microniveau.

Je kunt bijvoorbeeld je bemestingsstrategie of je pootstrategie naadloos aan de eigenschappen van de bodem aanpassen. Dit leidt tot kostenbesparingen en een verbeterde opbrengsten. Bovendien biedt InterraScan een gebruiksvriendelijk platform waar telers direct toegang hebben tot hun actuele bodemdata.

Periode voor het scannen
Een goede periode voor het scannen zijn de maanden juli, augustus en september, wanneer gewassen geoogst zijn en velden toegankelijk worden. Op dat moment kan InterraScan de beste gedetailleerde bodemanalyses uitvoeren. Wil je volgend jaar meststoffen, bodemherbicide of het poten variabel toepassen, dan is na de oogst het moment om te scannen.

Hieronder vind je de stappen van het proces:

Interesse?
Stuur een mail naar interrascan.benelux@syngenta.com of neem contact op met Aron Bom, 06-30386488, onze InterraScan-deskundige.

Ziektedruk - Phytophthora
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden