Beequip

Aangeboden door Beequip

Leasen tegenwoordig net zo eenvoudig als kopen

6 September 2024

Beequip heeft recentelijk een marktplaats gelanceerd waar landbouwondernemers online op zoek kunnen gaan naar landbouwvoertuigen en -machines, en direct een leaseofferte kunnen aanvragen. Met deze nieuwe service speelt Beequip in op de toenemende vraag naar snellere en efficiëntere oplossingen binnen de landbouwsector.

De marktplaats is ontworpen voor ondernemers die snel willen schakelen. De integratie van aankoop en financiering maakt langdurig zoeken, onderhandelen en afzonderlijke financieringsaanvragen overbodig, waardoor bijvoorbeeld een tractor leasen veel sneller en eenvoudiger wordt.

Schakel tussen vraag en aanbod
Sales officer bij Beequip, Anouk Dubbeldam vertelt: ''Als leasemaatschappij zijn we altijd al de verbindende schakel geweest tussen leveranciers en ondernemers. Daar is de marktplaats nu het tastbare resultaat van." Ze benadrukt de voordelen: "Leveranciers willen hun materieel snel verkopen, terwijl landbouwondernemers behoefte hebben aan direct beschikbaar materieel." De marktplaats biedt leveranciers de mogelijkheid om hun bereik te vergroten en ondernemers om snel te vinden wat ze nodig hebben. Ondernemers kunnen hier een tractor kopen of leasen, beide is mogelijk op het platform.

Voordelen voor de landbouwsector
De marktplaats fungeert als een centrale plek waar vraag en aanbod samenkomen. Hierdoor bespaart het niet alleen tijd en moeite, maar bevordert het ook de groei en efficiëntie van landbouwbedrijven. Door ondernemers de mogelijkheid te bieden snel te schakelen, zonder te hoeven wachten op goedkeuring van een leasemaatschappij, kunnen zij meteen doorpakken. "Op deze manier wordt een tractor leasen bijna net zo eenvoudig als kopen," zegt Dubbeldam.

"Daarbij blijft het persoonlijke contact waar veel landbouwondernemers waarde aan hechten bij de aanschaf van materieel onverminderd belangrijk", aldus Dubbeldam. "Beequip staat bekend om haar kennis van de landbouwsector, dus je kunt altijd contact opnemen voor advies of om te bespreken wat er mogelijk is om de lease rond te maken."

Uitgebreid aanbod
Het huidige aanbod op de Beequip Marktplaats omvat naast landbouwmachines onder andere graafmachines, heftrucks, vrachtwagens en nog veel meer. Ook de bestaande diensten, zoals de leasecalculator om de leaseprijs te berekenen, blijven beschikbaar voor ondernemers die hun eigen materieel willen herfinancieren of nieuwe aankopen willen doen.

Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden