Bestel Boeren in Business

Succesvolle Nederlanders over hun boerenroots

30 November 2015 - Redactie Boerenbusiness

Traditioneel wordt het boerenbedrijf overgedragen op zoon of dochter. Maar wat doen de andere kinderen? Of wat als de beoogd opvolger besluit geen boer te willen worden? Wat zijn hun plannen en ambities? Niet zelden zijn deze boerenzonen- of dochters die buiten de agrarische sector hun ambities verwezenlijken bijzonder succesvol.

Boerenverstand niet alleen een uitdrukking, maar een eigenschap die wordt gekoesterd

DCA Groep en Boerenbusines.nl hebben twaalf verhalen van deze bijzondere mensen met ‘boerenroots gebundeld in een uniek boek, waaruit met trots en passie wordt gesproken over hun afkomst en hun jeugd op de boerderij. En dat boerenverstand niet alleen een uitdrukking is, maar ook werkelijk een eigenschap is die wordt gekoesterd. 

In Boeren in Business, Succesvolle Nederlanders over hun boerenroots, staan twaalf indringende gesprekken van twaalf bijzondere boerenkinderen. Met onder meer Cor van Zadelhoff, de grootste makelaar van Nederland, Cees Helder, de eerste topkok met drie Michelin-sterren en wijlen Jaap Buijs, de succesvolle artiestenmanager uit Volendam. Maar ook met Bob Crébas, de oprichter van Marktplaats.nl, olympisch schaatskampioen Marianne Timmer en beursgoeroe Jaap van Duijn. 

DCA Groep bestaat dit jaar 10 jaar en Boerenbusiness.nl vijf jaar. Speciaal voor deze jubilea is dit boek samengesteld.

Het boek heeft een gelimiteerde oplage. U kunt Boeren in Business heel eenvoudig bestellen via bol.com voor een prijs van €14,95 per stuk. Vandaag besteld, morgen in huis. 

Bestel nu direct via Bol.com

Kijk hier de presentatievideo

Heb je een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Meer over

DCA
Regenradar
Powered by Agroweer

Bel met onze klantenservice 0320 - 269 528

of mail naar support@boerenbusiness.nl

wil je ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in je inbox

Aanmelden